Откровената и винаги актуална Кали с масово парти в Планета Пайнер клуб

15.08.2018
Емблемата на нощния живот това лято, отново, е сред най-горещите парти точки в Пловдив. Заведението всяка вечер е на гребена на купона. След уникалното и вече любимо на меломаните Ретро парти в понеделник, вторник беше време за лайв.

Планета Пайнер клуб Пловдив посрещна Кали. Певицата, която няма еквивалент, тя е уникална и причините за това са много. Първо - никога не си позволява да лъже публиката си и се старае винаги да пее на живо, второ - тя има много специален контакт с публиката, говори с почитателите си като с приятели и това определено я доближава много близо до сърцата им.
 
В момента Кали се радва на успеха на най-новата си песен "Папая", която се появи преди около месец и категорично се настани сред любимите заглавия на меломаните за Лято 2018, което е в разгара си. Освен новия хит, в Планета Пайнер клуб Пловдив Кали пя любимите на почитателите, а и на нея самата, останали хитове от репертоара си. 

След страхотното гостуване на Кали, Планета Пайнер клуб Пловдив ще ви очаква и през останалите парти нощи през тази седмица. Домакинът обещава да бъде незабравимо!
Остави коментар: