Megami Club Plovdiv беше Мястото на любовта с участието на Анелия, Емануела и Теди Александрова

05.08.2018
Богинята на нощния живот често се потапя в темата за любовта. През изминалата седмица събитията бяха обединени от идеята за "Place of Love" (Мястото на любовта). 

Анелия безспорно е сред най-желаните изпълнители в клубовете, а музикалните й проекти владеят сърцата на феновете и класациите. Певицата винаги е казвала, че е човек, който работи с душа и сърце, а в последните пет-шест години неин приоритет е работата. В сряда вечер изпълнителката беше специален гост в Megami Club Plovdiv. 

На своя лайв в четвъртък в Богинята на нощния живот, Емануела изглеждаше супер предизвикателно като успя да зарадва и изненада с визията си. Звездата съвсем скоро пусна своя последен хит "Купих ти сърце", който е дует с Джордан. В Megami Club Plovdiv тя изпълни песента няколко пъти защото много си я харесва, както се изрази самата тя пред публиката.

През останалия един месец от лятото, в клубовете ще звучи новия хит на Теди Александрова "Цяло лято". А в петък вечер русата поп фолк фурия представи на живо парчето на сцената на Megami Club Plovdiv.

Както традицията изисква, в събота се състоя кулминационното парти, обединяващо седмичната парти концепция в Богинята на нощния живот - "Place for Love".
Остави коментар: