Борис Дали представи официално новата си песен #Милионер в Планета Пайнер клуб Пловдив

02.08.2018
Емблемата на нощния живот имаше честта и удоволствието да бъде мястото, в което най-усмихнатият поп фолк изпълнител Борис Дали направи официална премиера на своята най-нова песен. Парчето се казва "Милионер", а клипът към него е истински филм. 

С този проект се сбъдна мечтата на певеца да участва в уестърн филм. Своята идея за реализацията на новото си видео той предлага на режисьора Людмил Иларионов – Люси, който от своя страна напълно реалистично ни пренася в света на Дивия Запад. В подкрепа на тази идея се присъединяват много приятели на Борис Дали, като в ролята на Вели Бесният виждаме брат му Велислав Делибалтов, а бащата на певеца Орлин Делибалтов се превъплъщава в образа на стария шериф - Орловото око. 

Почитателите на поп фолка веднага харесаха музикалния проект и пожелаха успех на певеца. Самият той беше изключително развълнуван на срещата си с публиката в Планета Пайнер Клуб Пловдив. В заведението го очакваха много почитатели, които го аплодираха бурно и показаха, че харесват новата песен. Освен с нея Борис Дали направи удоволствието на меломаните като изпълни вече утвърдилите се хитове. Беше яка парти вечер!
Остави коментар: