Megami Club Plovdiv ще е Мястото на любовта. Очакват Ви Анелия, Емануела и Теди Александрова

30.07.2018
null
Богинята на нощния живот често се потапя в темата за любовта. Тази седмица събитията ще са обединени от идеята за "Place of Love" (Мястото на любовта). 

Анелия безспорно е сред най-желаните изпълнители в клубовете, а музикалните й проекти владеят сърцата на феновете и класациите. Певицата винаги е казвала, че е човек, който работи с душа и сърце, а в последните пет-шест години неин приоритет е работата. В сряда вечер изпълнителката ще е специален гост в Megami Club Plovdiv. 

"Купих ти сърце" е последният хит на Емануела и Джордан. Звездата, която е сред ТОП певиците в бранша, обещава на тези, които ще я чуят и видят на живо в четвъртък в Megami Club Plovdiv, че ще изпълни песента много пъти...защото самата тя я обожава.

През останалия един месец от лятото, в клубовете ще звучи новия хит на Теди Александрова "Цяло лято". Още в петък вечер русата поп фолк фурия ще представи на живо парчето на сцената на Megami Club Plovdiv.

Както традицията изисква, в събота ще се състои кулминационното парти, обединяващо седмичната парти концепция в Богинята на нощния живот - "Place for Love".
Остави коментар: