F.O. беше първият на Closing седмицата в клуб Pasha

26.07.2018
 За емблематичния за Пловдив клуб Pasha тази седмица е специална. Причината за това е, че в събота - на 28 юли ще се състои последното за сезона събитие. Клубът ще отвори отново врати през септември.

През тази последна седмица в клуб Pasha ще се състоят така обичаните от меломаните лайв парти нощи. 

Стартът на последните за сезона събития в заведението беше в сряда. Специален гост на партито беш F.O. Най-бързата уста, както го наричат много от почитателите му, се радваше на многочислената публика. Същата вечер един от гостите в клуб Pasha спечели билет за GOLOKA FEST. 

Ето и малко информация за събитието - На 3 и 4 август 2018 в близост до Велико Търново – на голямата поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се проведе първото издание на GOLOKA FESTIVAL. В най-новият хип-хоп фестивал у нас участие ще вземат, както пионерите на родната сцена, така и най-актуалните имена в жанра. Няма да липсват и международни участници, както и задължителните елементи от любимата култура – графитите, брейк танците и диджеите. GOLOKA FESTIVAL се придържа към идеята, че основната цел на изкуството е да приобщава и да обединява хората и има амбицията да направи събитието традиционно и ежегодно. Събитие с подобен лайн-ъп трудно ще бъде забелязано на друго място. 

В четвъртък партито в клуб Pasha ще поеме шуменският артист 42. На сцената на клуб Pasha той ще представи парчетата от "ЕР". Входът за събитието ще е свободен.

Клуб Pasha ще ви очаква на Closing party- то в събота. Ще бъде специална вечер!
Остави коментар: