В клуб W Garden Alex & Vladi представиха новата си песен #СамоЗаСвободни

25.07.2018
Тази седмица звездният списък в клуб W Garden е наистина дълъг и в същото време супер впечатляващ. 

Back2Black партито във вторник вечер беше премиерно. Това беше нощта и мястото където гласовитите близначки Alex & Vladi изпълниха за първи път на живо пред публика най-новата си песен "Само за свободни". Освен нея, те зарадваха гостите в клуба с досегашните си яки песни. Близначките споделиха, че в момента работят усилено по създаването на първия си албум, който трябва да е говот съвсем скоро.

Заповядайте и тази нощ в клуб W Garden. Очаква Ви истинско Discoteque party. А в четвъртък в W Garden спазва обещанието си да наложи  световноизвестния, но нов за България бранд #ThrowbackThursday. DJ Mikey Flex зад пулта ще припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век. Песни, които всички помним и които все още са актуални. На събитието ще бъде и Podnulevia, който знае и помни как се правеха партита преди, защото е част от музикалната история у нас. Входът ще е свободен.

Клуб W Garden има голяма изненада тази седмица и тя е, че #СкандаУБоговете ще са гости в заведението, но не в обичайния ден, в който сме свикнали всичи - вторник, а в петък. Знаем, че няма да пропуснете партито. 

И това не е всичко. В събота директно от Москва в клуб W Garden пристига Sharapov. DJ, продуцент, резидент на редица известни клубове в Русия, сред които и Buddha bar Moscow, ще бъде специалният гост на тематичното "We own the night"  парти. Enjoy!
Остави коментар: