Дълъг списък от наистина впечатляващи изпълнители подготвя клуб W Garden

24.07.2018
null
Тази седмица звездният списък в клуб W Garden е наистина дълъг и в същото време супер впечатляващ. 

Back2Black партито във вторник вечер ще бъде премиерно. Имаме предвид, че това ще е нощта и мястото където гласовитите близначки Alex & Vladi ще изпълнят за първи път на живо пред публика най-новата си песен "Само за свободни". Не пропускайте. Вход свободен!

Истинско Discoteque party ви очаква в сряда. А в четвъртък в W Garden спазва обещанието си да наложи  световноизвестния, но нов за България бранд #ThrowbackThursday. DJ Mikey Flex зад пулта ще припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век. Песни, които всички помним и които все още са актуални. На събитието ще бъде и Podnulevia, който знае и помни как се правеха партита преди, защото е част от музикалната история у нас. Входът ще е свободен.

Клуб W Garden има голяма изненада тази седмица и тя е, че #СкандаУБоговете ще са гости в заведението, но не в обичайния ден, в който сме свикнали всичи - вторник, а в петък. Знаем, че няма да пропуснете партито. 

И това не е всичко. В събота директно от Москва в клуб W Garden пристига Sharapov. DJ, продуцент, резидент на редица известни клубове в Русия, сред които и Buddha bar Moscow, ще бъде специалният гост на тематичното "We own the night"  парти. Enjoy!


Остави коментар: