Емилия е силна и продължава напред. Дни преди да се омъжи пя в Планета Пайнер клуб Пловдив

22.07.2018
Голямата новина този сезон е, че Емилия възобнови срещите с почитателите си. След като преживя огромна семейна трагедия, звездата намери сили в себе си и към днешна дата отново радва публиката из клубовете в цялата страна.

Първото си участие в Пловдив след трагедията Емилия направи през изминалия вторник в Планета Пайнер клуб. Лайв срещата се превърна в истински празник за нея, за домакините и най-вече за публиката. Стотици меломани очакваха с нетърпение и вълнение прекрасната Емилия, която не пощади силите си и направи незабравимо парти на живо.

Участието на изпълнителката в Планета Пайнер клуб Пловдив се случи само два дни преди Емилия и половинката й Жорж Башур да сключат брак. Церемонията бе пазена в тайна като единственото нещо, с което Емилия потвърди брака с любимия си мъж на 21 юли бе, че смени фамилията си в социалните мрежи - вече е Емилия Башур и сподели снимка, на която тя и съпругът й показват своите халки, а на заден план се вижда, че тя е с бяла рокля и държи сватбен букет. Ние от екипа на Светския сайт www.zvezdno.bg им пожелаваме безгранично здраве, щастлив и дълъг семеен живот. 

След емоционалната среща на Емилия с публиката в Планета Пайнер клуб Пловдив, Емблемата на нощния живот продължи с яките купони. В петък се състоя тематичното "Night of Sin" събитие, а в събота звучаха любимите на меломаните хитове, подбрани от резидент диджеите на заведението.
Остави коментар: