Те не са Мафия, наричат ги богове...СкандаУ направиха шеметно парти в W Garden

11.07.2018
Неотдавна група СкандаУ беше отличена като БГ Група на годината. Това се случи на наградите на БГ Радио 2018. Дори и да не бяха получили това официално признание, те сто процента са истински идоли на хиляди, хиляди меломани. Както се случва на всеки техен лайв, така и миналата нощ в клуб W Garden, феновете не скандират имената им, а крещят "СкандаУ боговете, СкандаУ боговете...". Те са новата религия, която не всички трябва да разбират, важното е тя да се възприема от правилните...

Клуб W Garden посрещна изключително много гости във вторник вечер. Присъствието на СкандаУ в заведението всеки път се приема като сензация, празник от меломаните, а и от самите Тото и Лъчо. Това беше причината и за невероятната, но действителна бурна реакция на публиката в момента, в който момчетата се появиха на сцената. Това между почитателите и тях е химия, или може би е друга думата, но по-точно бихме нарекли усещането ИСТИНА. Всичко това е истинско.

На сцената на клуб W Garden СкандаУ зарадваха присъстващите със своите супер яки песни, Тото изпълни и "Чужди усмивки", разбира се. Беше уникална нощ!
Остави коментар: