Имената им говорят сами за себе си - Теди Александрова, Алисия и Азис. Очакват Ви в Megami Club Plovdiv

08.07.2018
null
Богинята на нощния живот не пропуска да създаде сензация. Всяка седмица парти нощите са ексклузивни и неповторими. Така ще бъде и през следващите четири вечери, които ще са обединени от темата "In Paradise".

Горещите заглавия на сезона ще звучат в сряда в Megami Club Plovdiv защото музикален гост ще бъде Теди Александрова. Актуалното заглавие на певицата “Топ“ вече е тотален хит, който ще чуете на живо в заведението заедно с останалите й супер песни.  Студентите ще присъстват на партито без вход. 

Класата, стилът, сексапилът и актуалността си имат събирателен образ и той е Алисия. Звездата обожава пловдивските си почитатели и сцената на Megami Club Plovdiv. Участието й в Богинята на нощния живот ще бъде огромно удоволствие за нея. Не пропускайте събитието, което ще е с вход свободен за студенти!

И ето го кулминационното парти тази седмица. На емблематичния петък 13- и, този, който няма нужда от представяне - Азис ще бъде многопочитаем гост на Megami Club Plovdiv. Емоцията, която той излива на своите клубни концерти в Богинята на нощния живот, не може да се опише с думи...трябва да се усети. Направете го!

"In Paradise" седмицата ще приключи внушително в събота.
Остави коментар: