Megami Club Plovdiv произведе ексклузивни новини. Ето ги и тях...

08.07.2018
Богинята на нощния живот не спира да бъде ТОП мястото за перфектни парти нощи това лято в град Пловдив. Премина още една великолепна седмица, изпълнена с ексклузивни лайв вечери, прекрасни шоу програми на живо с внушителни гледки.
 
Започваме с голямата новина, а тя е, че ДесиСлава се завърна сред почитателите си. Певицата скоро роди втортото си дете и вече се чувства готова да бъде на сцена. Деси направи първия си лайв в Пловдив след раждането именно в Megami Club Plovdiv. В заведението я очакваха нейните хиляди фенове, които се вълнуваха от срещата, колкото и самата ДесиСлава. Вечерта беше много специална и незабравима.

Още на следващата вечер прожекторите на сцената на Богинята на нощния живот осветиха звездата Емануела. Тя се появи в Megami Club Plovdiv с къса рокля, която подчерта стегнатото й тяло. За пореден път привлече погледите към себе си и доказа, че няма конкуренция в бранша – и от към визия, и от към хитове.

Ваня и Dj Дамян са двойка, която няма нужда от представяне. Те се погрижиха за максималното парти забавление в петъчната вечер в Megami Club Plovdiv.
Цялата седмица в заведението беше подчинена на "No Limit" тематиката, която достигна връхната си точка с грандиозно шоу в събота.
Остави коментар: