В Megami Club Plovdiv ДесиСлава направи сензационно завръщане на сцената

05.07.2018
Като истински иноватор и диктатор на парти модата, Megami Club Plovdiv се отличава със стил, класа и, не на последно място, с актуалност. Поредното доказателство за това дойде миналата нощ. Любимката на хиляди меломани - ДесиСлава възобнови своите участия. Това се случи на 4 юли, а домакин на паметното събитие беше Богинята на нощния живот. 

Още в полунощ гостите заеха своите места в Megami Club Plovdiv. Шоуто стартира с красив пърформънс, смесващ елементи от модерен балет, земна и въздушна акробатика, художествена гимнастика и горещи сцени, разбира се. Впечатляващата мултимедия и ефектното осветление допълниха грандиозността на партито.

И ето че настъпи моментът. ДесиСлава направи сензационна поява. В целия си блясък, сияеща, щастливата певица каза "Добър вечер, Пловдив" за първи път, след като роди второто си дете. Въпреки отсъствието си от сцената, Деси не е изгубила парти форма и направи прекрасно участие в Богинята на нощния живот. 

А вие нали не сте забравили, че тази вечер Емануела ще гостува в Megami Club Plovdiv. Хитовете й ще са на пиедестал, а звездата обещава да изпълни и музикалните Ви желания. Вход свободен за студенти!

Певицата Ваня ще е гост на Megami Club Plovdiv в петък. Тя и DJ Damyan владеят лайв вечерите, които са весели, хитови и паметни. Заповядайте!

"No Limit" темата ще обсеби съботните емоции в Богинята на нощния живот. Заслужава си да видите всичко това!
Остави коментар: