Вижте...Боро Първи във вторник, #TBT с Atila, Ъпсурт в петък и още в клуб W Garden

02.07.2018
null
Ясно е, че един от най-актуалните клубове в Пловдив и през летния сезон - W Garden в първата седмица на месец юли, е подготвил мега яки партита. 

Боро Първи слага началото във вторник вечер. Неговото участие ще се случи на традиционното за това време на седмицата Back2Black парти. Support: GANX. Входът ще е свободен!

Discoteque party в сряда ще ви очаква с DJ Seven зад пулта. В четвъртък в W Garden спазва обещанието си да наложи  световноизвестния, но нов за България бранд #ThrowbackThursday. DJane Akasha зад пулта ще припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век. Песни, които всички помним, и които все още са актуални. Заедно с нея MC ATILA ще покаже за какво става въпрос на живо. Входът ще е свободен.

Уникалните ЪПСУРТ без съмнение са най-добрата рап група в България на всички времена. Ицо Хазарта, Буч и Бат' Венци продължават да правят хит след хит. Те ще ги изпълнят специално за вас на живо в петък вечер в клуб W Garden. Заповядайте!

Специален гост на клуба в събота вечер на "We own the night" събитието ще е C-FUSION. Той и MC MICKEY ще държат здраво партито и ще ви очакват.
Остави коментар: