Стотици посрещнаха изгрева на July Morning в клуб W Garden с DJ Tarkan

01.07.2018
Клуб W Garden е революция в нощния живот на град Пловдив. Заведението се отличи още от самото си създаване като към днешна дата държи същите лидерски позиции. Различен, интересен и винаги актуален W Club Plovdiv умее да се променя спрямо сезона. В момента в средата на клуба има басейн, който без затруднения пренася гостите около морския бряг.

Точно така се получи и в петък - на 30 юни. Клуб W Garden посрещна многобройни почитатели, жадни за парти преживявания до сутринта. Всички те се отдадоха на летните емоции и усещания, благодарение на любимеца DJ Tarkan, който беше зад пулта.

Така всички заедно посрещнаха изгрева на July Morning. Изживяването беше паметно!

Джулай морнинг е хипи празник, който започва да се празнува у нас от 80-те години на миналия век. Празнува се след залез на 30 юни до изгрева на 1 юли. В превод от английски Джулай морнинг означава юлска утрин. Именно тогава хората се събират на морския бряг, празнуват цяла нощ с китара, бири и добра компания и посрещат юлската утрин. Юрая Хийп имат песен "July morning", която е свързана именно с този празник.

В миналото Джулай морнинг е бил олицетворение на забранените неща. Тогава младите хора са се събирали, за да пеят забранени песни, да протестират срещу властта и да възхваляват свободната любов на фона на запален огън.
Отначало в България Джулай морнинг се празнувал само във Варна, като с течение на годините се разпространява по цялото Черноморие, а към днешна дата по случай Джулай морнинг се организират събития в различни градове в цялата страна. 
Остави коментар: