Megami Club Plovdiv изпрати месец юни със Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия

01.07.2018
В разгара на лятото морските емоции се усещат дори и в Пловдив. Това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv организира поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.

Самата Софи Маринова беше на сцената на Богинята на нощния живот в сряда. Нейният уникален глас звуча на живо като звездата изпълни както своите златни песни, така и последните й хитове. Непринудена, истинска и от сърце тя направи парти нощта уникална.

Гранд гласът на поп фолка - Тони Стораро имаше удоволствието да пее на сцената на Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер. Нека припомним, че освен с вече златните си хитове, той зарадва публиката с най-новата си песен, която е дует с Алисия "Златото на тати". 

Певицата, която вече един месец държи първото място в престижна родна музикална класация с дуета си с Крум "Обичам те" - Анелия пристигна в Пловдив в петък специално за гостуването си същата вечер в Богинята на нощния живот. Нощта беше изпълнена с много положителни емоции, зрелищни гледки и любимите песни на живо от звездата. 

"300 minutes FAMOUS" темата на седмицата беше в заключителната си фаза в събота. На сцената, а и не само, на Megami Club Plovdiv имаше ярки живи картини, които оставиха гостите удовлетворени от присъствието си на това зрелищно събитие. 
Остави коментар: