Директно от Варна Dim4ou преплува магистралата за партито си в W Garden

27.06.2018
Клуб W Garden посрещна меломаните във вторник вечер на своето традиционно за това време от седмицата Back2Black парти. Събитието, което е наистина супер любимо на меломаните, тази седмица беше със специалното участие на Dim4ou.

В дъждовния ден той преплува магистралата от Варна до Пловдив и пристигна точно на време за супер партито в клуб W Garden. Там го очакваха много почитатели. И той, без да губи много време, стартира лайфа си със своите супер готини парчета.

Освен рапър, Dim4ou се развива и като рекламно лице на няколко продукта, а заедно със съпругата му създадоха модната марка "Diverse", която вече прави и дамски дрехи. Рапърът е едно амбициозно момче, което се откъсна от тъмните среди и вече, дори, е достоен за подражание.

А ето какво ви очаква до края на седмицата в клуб W Garden:

Discoteque party с DJ Seven ви очаква в сряда, а в четвъртък в W Garden спазва обещанието си да наложи  световноизвестния, но нов за България бранд #ThrowbackThursday. DJ Mikey Flex зад пулта ще припомни на пловдивчани някои от най-емблематичните песни за последното десетилетие на 20 век. Песни, които всички помним, и които все още са актуални. Заедно с него рап звездата SECTA ще покаже за какво става въпрос на живо.

Отличените за "БГ Дует" на годината на Годишните музикални награди на БГ Радио - Pavell and Venci Venc' ще се потопят в свои води в петък вечер, а именно на сцената около басейна в W Garden. Те ви очакват с нетърпение! 

На 1 юли по традиция посрещаме първите слънчеви лъчи на месеца. Вдъхновени от традицията и от песента на Uria Heep "July morning" събитието, което ще започне още в събота - на 30 юни ще се отбележи и в клуб W Garden. Зад пулта на паметното парти ще е любимият на родната публика DJ Tarkan. Заповядайте заедно да изживеем тази емоция!
Остави коментар: