Dim4ou се кани да направи в сряда в клуб Pasha операция "Вземи ги"

13.06.2018
"ТАЗИ СРЯДА В ПЛОВДИВ / ОПЕРАЦИЯ “ВЗЕМИ ГИ” / ????Dim Торбалан ида за торбата!", така презентира гостуването си в сряда в клуб Pasha самият Dim4ou. Неговите лайв участия в заведението са прекрасен повод за излизане, за разпускане в приятна обстановка, с готини хора и любимият артист на живо. Повтаряме - това ще се случи в сряда вечер в клуб Pasha. Заповядайте, вход свободен!

Не знаем дали е необходимо вече, но все пак ще Ви представим BNR (Bandata Na Ruba). Момчетата тръгнаха като ъндърграунд артисти, бяха добри, спечелиха награда за такива от 359HiHop Awards и вече са много по-слушани, феновете им станаха още повече и момчетата правят още по-готини парчета. А клуб Pasha беше заведението, което покани момчетата от BNR за първи път в Пловдив. Групата вече е част от редовната програма на заведението и често се срещат с публиката в Pasha. Поредната им такава е в четвъртък вечер - 14 юни. Не пропускайте партито!

В петък и събота яките нощи продължават с любимите ви хитове, подбрани от DJ Emich. Сцената ще красят дамите от ballet Velvet.
Остави коментар: