W Club празнува 3- тия си рожден ден. Ще бъде незабравимо. Вижте...

12.06.2018
null
W Club е най-отличаващото се заведение в град Пловдив. Концепцията му се различава от тази на всички останали в бранша. Клубът е актуален и променя интериора си спрямо сезона. В момента, в старта на лятото, заведението вече се радва на басейна си и да, пренася своите гости на морския бряг. 

Вече три години W Club е на парти картата на град Пловдив. От създаването си, до сега, заведението организира стотици партита, които винаги са били на световно ниво. Тази седмица W Club ще празнува своя рожден ден и то по изключително интересен и грандиозен, разбира се, начин. Но нека започнем от началото на специалната седмица.

Стартът е във вторник с Back2Black партито, на което специални гости ще са Qvkata DLG & MADMATIC. В сряда партитата продължават с DJ Seven зад пулта. Reggaeton latino w/ Vili Mariposa Show ви представя W Club в четвъртък. 

И ето че дойде моментът за специалните Birthday партита. Грандиозен ще бъде празникът в петък. Той ще е със специалното участие на артистите с най-често присъствие в клуба - DJ MASCOTA, D-Trax, MC P & MC MICKEY. Не пропускайте да бъдете част от рождения ден, който ще продължи и в събота - Birthday Party Weekend w/ DJ Tony.

Очаквайте парти репортажи от събитията в W Club в Светския сайт www.zvezdno.bg.
Остави коментар: