Авангардните D-QUEENS от Русия впечатлиха родната публика в Megami Club Plovdiv

10.06.2018
Богинята на нощния живот спазва всички световни тенденции в организацията на незабравими звездни нощи. И тази седмица клубът представи на своите гости невиждани до сега гледки.  

Всичко започна в сряда с "All In" събитието, с което резидентът DJ Damyan даде перфектен старт. "Golden girls" беше темата на партито в четвъртък. Същата вечер специален гост на Megami Club Plovdiv беше винаги актуалната Камелия. Тя беше прекрасна на сцената и изпълни своя звезден репертоар.

И ето че дойде време за кулминацията на седмицата. Организаторите от Megami Club Plovdiv организираха за своите почитатели две незабравими горещи нощи (петък и събота) със специалното участие на екстремните, авангардни и убийствено красиви без аналог - D-Queens dance show -Русия! Предизвикателните момичета са познати не само в страната си. Те гостуват в най-елитните клубове в Европа и Азия. Често танцуват топлес, с което неизменно ускоряват пулса на мъжете в залата. Толкова впечатляващо беше представянето им в Megami Club Plovdiv. Авангардните дами бяха в България специално за шоу вечерите си в Богинята на нощния живот. Те споделиха в социалните мрежи прекрасните си впечатления от родната публика и обещаха отново да се срещнат с нея.
Остави коментар: