Партито с Тита в W Garden беше WOW. В събитието на живо се включиха и CHOKO & PICPUKK

06.06.2018
Поп тийнзензацията Тита беше на сцената на клуб W Garden във вторник вечер. Гостуването й в страхотното заведение в Пловдив беше паметно по няколко причини. 

Първата е звързана с новия уникален, супер як хит на Тита, а именно "Photoshop". За изключително кратко време песента набра огромна популярност и вече е хитът на Лято 2018. Тита представи песента един ден след абитуриентския си бал и така предизвика още по-голям интерес. И така в W Garden миналата нощ парчето звуча за първи път на живо пред публика в град Пловдив. Самата звезда изглеждаше супер, беше в яко настроение и зарадва меломаните в клуба.

В партито във вторник в W Garden се включиха и влогърите и вече изпълнители CHOKO & PICPUKK. Те изпълниха на живо на своята първа песен "Черешка", както и следващия си хит "Апокалипсис". Така това беше второто първо изпълнение в клуба за една вечер.  

Зад псевдонимите CHOKO & PICPUKK стоят осемнайсет годишните Стоян Вълков и Васил Андонов, които се познават от деца, но в стечение на времето губят връзка. Въпреки това съдбата си знае работата. Оказва се, че и двете момчета имат сходни интереси. И двамата са влогъри, насочени към гейминг индустрията, което ги сплотява миналата година, когато започват заедно да посещават типични за бранша мероприятия. Така стават добри приятели и къде на сериозно, къде на шега, решават да направят песен. Кръщават я „Черешка“ и я пускат в края на миналото лято. Без каквито и да е очаквания, парчето бързо става хит в YouTube, а към днешна дата има около 7 милиона гледания.

Всъщност, първоначално гейминг клиповете им са се приемали повече с насмешка, защото масовата част от младежта предпочита друг вид развлечение. Сега нещата са различни, а относно музиката им, съучениците им ги подкрепят. Когато във видео канала е излезла за първи път „Черешка“ Васил е бил посрещнат на училище с голяма тонколона, от която е звучала песента.
Остави коментар: