Най-обичаният бг изпълнител в чужбина - Азис направи клубен концерт на 1 юни в Megami Club Plovdiv

02.06.2018
Неговата слава много отдавна прескочи границите на България и вече Азис е най-обичаният роден изпълнител, известен извън родината ни. Концертите му в чужбина са наистина грандиозни, публиката го обожава, плаче на песните му, феновете искат да се докоснат до него с цената на всичко. Това е и причината от известно време Азис да няма чести лайв участия в клубовете в страната. Той много внимателно подбира гостуванията си. За щастие на почитателите му, Азис може да бъде видян и чут в града под тепетата. Мястото е Megami Club Plovdiv.

Богинята на нощния живот посрещна Азис и бенда му на връх 1 юни. На Международния ден на детето в заведението празнуваха много хора. Те с удоволствие споделиха празничната вечер в компанията на Азис, музикантите с него, в много приятната парти обстановка на Megami Club Plovdiv. Както винаги, изпълненията на живо на Краля и бенда му, беше настръхващо удоволствие за всички. 

Тази седмица Богинята на нощния живот е завладяна от темата "Dream on" като кулминацията ще е в събота вечер. Не я пропускайте!

Остави коментар: