Club Pasha посрещна новата вълна в музиката - BNR (Bandata na Ruba)

10.05.2018
Те са ъндърграунд артисти, които, обаче, от няколко месеца определено се движат в горния свят. Откакто спечелиха Специалната награда за артисти "От улицата" на 359 Hip Hop Awards 2018 те станаха известни и на по-широката публика. 

Пловдивските фенове имаха възможността да видят и чуят за първи път на живо момчетата от BNR (Bandata Na Ruba) преди няколко месеца, благодарение на Club Pasha. Първото им участие на Black Wednesday партито в заведението беше супер успешно. От тогава, до сега, момчетата от групата гостуват вече няколко пъти в Pasha. 

Поредният им лайв беше миналата нощ. Club Pasha посрещна многото фенове на групата, а след полунощ на сцената се появиха и те, като преди тях на сцената поздрави публиката рапъра RBR. BNR (Bandata Na Ruba) е новата вълна в музиката в България. Стилът определено набира все по-голяма популярност и най-вече - подкрепа от страна на меломаните. Това си пролича и от реакцията на публиката.

Същата вечер в Club Pasha за първи път пред публика се изяви и най-новата Рап група на България - Triple Trouble. Продуцент на момчетата  Drink, Cank, Rico Azur е пловдивският рапър ЕМО, който се развива и в тази нова за него сфера.
 
А вие не пропускайте и лайв нощта с NDOE в четвъртък. Мястото е Club Pasha, разбира се!
Остави коментар: