Club Pasha представя BNR (Bandata Na Ruba) в сряда и NDOE в четвъртък

09.05.2018
Mom4eto, Kapo Verde и  Emporio Zorani - изпълнителите от BNR (Bandata na Ruba) ще бъдат в сряда вечер в клуб Pasha. Това ще е поредното им яко гостуване в заведението, които са носители на Специалната награда за ъндърграунд артисти "От улицата" на 359 Hip Hop Awards 2018. Заповядайте и не пропускайте събитието! 

NDOE, един от най-талантливите български рапъри, прави хип-хоп още от далечната 1994-та година, когато с първата си група “Амнистия” издава албум на касетка. Тогава е само на 14, но уменията не могат да останат незабелязани. През 2001, заедно с неговия човек Митака (DRS) пускат култовия диск “Урок #1”, излязъл от Sniper Records. Албумът е уникален, тъй като почти за всяка песен е поканен друг артист. По това време се раждат яки фийтове с Нокаут, Слимарата, Спенс, Димна Завеса и много други. 

Кън днешна дата NDOE продължава да прави уникални парчета, коуито докосват слушателя. Последнито му парче "Ще дойдеш ли с мен" е точно такова. NDOE ще бъде в клуб Pasha в четвъртък и обещава да бъде супер яко. Входът ще е свободен!

Заповядайте в заведението и в петък и събота. Тогава ще звучат любимите Ви песни, подбрани от DJ Emich, а на сцената ще са balet Velvet.
Остави коментар: