Борис Дали, Студентско с Емануела, Устата, Илиян, Милко и Наско Ментата в Планета Пайнер

08.05.2018
null
Сами виждате, че мястото ни за заглавия не ни стигна, за да напишем целите имена на абсолютно всички поп фолк звезди, които тази седмица ще гостуват в Планета Пайнер клуб Пловдив. Без да губим повече време, започваме:

Във вторник гост ще е Борис Дали. Винаги широко усмихнатият изпълнител в момента работи по нова песен и феновете му очакват да я чуят имено на лайфа му в Планета Пайнер клуб Пловдив. Партито ще е с вход свободен за дами и студенти.

Супер Студентско парти ви очаква в сряда. Голямата новина е, че на него ще пее Емануела. Звездата е подготвила своя супер звезден репертоар, в който влиза и новата й песен "Гледай ме на снимка". Разбира се, партито ще е с вход свободен за студенти и дами. 

Най-шареният рапър сред поп фолк изпълнителите - Устата ще ви очаква в петък в Емблемата на нощния живот. Той заедно с робота Andromega ще направят нощта кибер яка.

Илиян, който също работи по нова песен в момента, ще ви очаква в Планета Пайнер клуб Пловдив в събота. А класиците в поп фолка Милко Калайджиев и Наско Ментата ще бъдат на живо в неделя. 

WOW седмица, нали?!
Остави коментар: