Супер седмица в Планета Пайнер клуб Пловдив с култов финал. Вижте!

12.03.2018
Емблемата на нощния живот има удоволствието да Ви покани на своите страхотни парти вечери тази седмица. 

Енергичната и неуморима Татяна ще ви очаква в Планета Пайнер клуб Пловдив във вторник вечер. Звездата ще бъде част от супер нощта, в която ще има страхотни промоции и свободен вход за студенти и дами.

Тотално хитовата Преслава ще бъде "Обратно в играта" в Планета Пайнер клуб Пловдив в четвъртък. На 15 март перлата в короната на поп фолка ви кани най-официално на лайфа си и ви очаква с нетърпение. 

И ето още една добра новина. В петъчната вечер на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив ще можете да видите и отново да се насладите на уникално горещото Babylon show. Емблемата на нощния живот се връща към онези времена, в които изкусителките станаха звезди имено от участията си в заведението. Не пропускайте!

Звездата Анелия, която спечели приза за "Най-харесвана поп фолк певица" в Турция само преди броени дни, ще грее в Планета Пайнер клуб Пловдив в събота вечер. Изпълнителката на "Дай ми още" има с какво да зарадва публиката на супер нощта. Не я пропускайте!

И ето че дойде време и за кулминацията на седмицата. Не коя да е, а самата вокалистка на Scorpions - Софи Маринова ще гостува в Емблемата на нощния живот. Нейният супер лайф ще е в неделя, който е само една вечер преди отново да се изяви на сцената на "Като две капки вода". Ще бъде велико и с вход свободен!
Остави коментар: