Megami Club Plovdiv посвети седмицата на дамите с лайфове на Камелия, Азис и Преслава

11.03.2018
В началото на месец март са едни от най-обичаните и празнувани от българите празници. След 1- ви и 3- ти март дойде време и за Международния Ден на жената. Megami Club Plovdiv посвети освен 8 март и цялата седмица на дамите и направи те да се чувстват изключителни не само един ден. 

Всичко започна на 7 март (сряда) когато Богинята на нощния живот посрещна Камелия. Певицата, която в момента е треньор в "Гласът на България" направи страхотното си шоу на живо и сложи уникален старт на седмицата.

На 8 март Megami Club Plovdiv посрещна Азис. Той и Азис Бенд направиха специален празничен клубен концерт. Кралят и музикантите честитиха празника на дамите, а публиката поздрави певеца, прославил България в целия свят, за неговия рожден ден, който беше само един ден по-рано - на 7 март. И тук дойде голямата изненада от Megami Club Plovdiv към Азис. Домакинът връчи уникална празнична торта на Краля и определено успя да го изненада.

В петъчната вечер самата Преслава с удоволствие беше черешката на тортата на парти нощта в Megami Club Plovdiv. Певицата, която по здравословни причини отмени всички свои участия през месец февруари, се завърна на сцената в перфектна форма и настроение. Тя пя своите хитове и представи звездния си репертоар на живо в Богинята на нощния живот пред многочислената публика.

В събота бе времето за уникалния край на специалните партита. Midnight Fantasy: Women’s Dream On show & DJ party потопи гоститие на Megami Club Plovdiv в покоите на Богинята на нощния живот където е звездно и прекрасно.
Остави коментар: