Емилия става все по-силна и е много влюбена. В събота гостува на Планета Пайнер клуб

11.03.2018
Планета Пайнер клуб Пловив е във вихъра на тотално яките парти нощи. Емблемата на нощния живот организира постоянно супер събития, които привличат много меломани и любители на нощния живот.

В събота вечер в Планета Пайнер клуб Пловдив имаше многобройна публика. Заведението посрещна своите гости и организира подобаваща парти вечер. Нощта започна с любимите песни, подбрани от резидент диджеите на заведението - DJ Сашо и DJ Митко, а на сцената, разбира се, бяха дaмите от ballet Planeta. 

След полунощ към супер партито се присъедини и тотално хитовата певица Емилия. Тя даде старт на своя лайф с "Как да изтрезнея" - супер успешният и подходящ за събитието дует с Човека глас Тони Стораро. Емилия беше прекрасна, сияеше на сцената и с такт и професионализъм диктуваше супер купона в Планета Пайнер клуб Пловдив.

Изпълнителката на "По-силна ставам" видимо е супер щастлива, а и всички знаем, че тя в момента изживява страхотна любов и дори е сгодена. Емилия е прекрасна жена и тотално хитова певица, която има много почитатели и всички те й желаят от сърце щастие и да продължава да ги радва с хубави песни.

А вие не пропускайте и неделното парти в Планета Пайнер клуб Пловдив със специалното участие на Борис Дали.
Остави коментар: