Най-добрият магазин за наргилета и консумативи V Spot навърши 1 година

11.03.2018
Град Пловдив все повече и повече набира сили и скорост и се превръща в център на новото, различното и не на последно място - добре осъвършенстваното old but gold. 

Така град Пловдив може да се похвали с най-добрия магазин за наргилета и консумативи в страната. Магазинът на "Hookah vision" се казва V Spot и се намира на ключово място в града - на ул. Чавдар войвода 5 (в близост до Пешеходния мост). Магазинът се отличава първо с уникална визия. Създателите на "Hookah vision" Ивайло, Станислав и Илиян са се постарали той да е наистина различен, интересен и в същото време супер функционален. Така на интересно изработените стелажи можете да откриете всички необходими консумативи за наргиле. Не на последно място - в магазин V Spot има толкова много видове наргилета и всичките са с наистина уникален дизайн. 

Магазин V Spot бе създаден преди една година и работи от здрач до зори като единственият почивен ден е понеделник. Към днешна дата може да се похвали с много доволни и редовни клиенти, които присъстваха и на специалния рожден ден. Интересно украсени наргилета, които са запазена марка на "Hookah vision", специален кът за дегустации на наргилета, богат кетъринг и шампанско посрещна гостите на събитието. 

Точно на празника домакините от "Hookah vision" ексклузивно представиха нов за България продукт, който не можете да намерите никъде другаде освен във V Spot. Той кара водата да оживее и танцува в различни нюанси и цветове пред очите Ви и е абсолютно безвреден (вижте видеото под статията). Това наистина впечатли гостите, които заедно с домакините духнаха свещите на празничната торта на събитието.

"Hookah vision" има клиенти в цяла България, включителни в морските курорти. Марката определено се развива и се очаква следващата крачка нагоре да бъде създаване на продукти с марка "Hookah vision". Остави коментар: