Зрелищен 8 март в Megami Club Plovdiv с Краля Азис, един ден след рождения му ден

09.03.2018
Просто не знаем от къде да започнем след вчерашния уникален празник 8 март в Megami Club Plovdiv. 
Богинята на нощния живот е лидер в организирането на зрелищни партита, а когато поводът е специален, както вчерашния - Международният ден на жената, тогава грандиозността е поне по две. Празничното шоу стартира с красив пърформанс, смесващ елементи от модерен балет, земна и въздушна акробатика, художествена гимнастика и топлес шоу. Пърформънсът беше допълнен от впечатляваща тематична за 8 март мултимедия и ефектно осветление.

Вечерта продължи култово със специален празничен клубен концерт на Азис и Азис Бенд. Кралят и музикантите честитиха празника на дамите, а публиката поздрави певеца, прославил България в целия свят, за неговия рожден ден, който беше само един ден по-рано - на 7 март. И тук дойде голямата изненада от Megami Club Plovdiv към Азис. Домакинът връчи уникална празнична торта на Краля и определено успя да го изненада.

Обстановката и настроението в Megami Club Plovdiv бяха повече от блестящи, те бяха зрелищни, както ще бъдат и останалите събития в Богинята на нощния живот до края на тази седмица. В петък вечер ще гостува Перлата в короната на поп фолка - Преслава, а в събота е времето за Midnight Fantasy: Women’s Dream On show & DJ party.
Остави коментар: