Мария Илиева се завърна на сцената с култово парти на 8 март в W Winter

09.03.2018
Кралицата на поп музиката в България Мария Илиева преживя най-прекрасното нещо на този свят, а имено стана майка. Само преди около месец тя роди сина си Александър и вече е сред своите почитатели. В свое интервю Мария Илиева сподели, че се чувства прекрасно и е готова за срещите си с публиката на живо. 

Първата й среща със страхотните фенове беше точно на 8 март, а събитието се осъществи в един от любимите клубове на Мария Илиева в Пловдив - клуб W Winter. На празника в заведението имаше наистина много гости, които с истинско удоволствие се потопиха в празничната обстановка. 

Мария Илиева се появи на сцената с широка усмивка, сияеща и видимо развълнувана от първата си среща с публиката точно в клуб W Winter. Поп кралицата на България благодари на всички присъстващи за подкрепата, честити празника на дамите и им пожела да бъдат здрави, обичани и щастливи.

Всъщност на 8 март в клуб W Winter се случиха много неща за първи път. Освен че това беше първото участие на Мария Илиева след като роди, това беше и първото място, на което тя изпълни на живо своята нова песен "Всичко". Мария Илиева сподели, че бавно, но сигурно се завръща към естествения си ритъм и срещи с публиката. Очаквайте!
Остави коментар: