Планета Пайнер клуб Пловдив и Коцето направиха 8 март звезден

09.03.2018
Международният Ден на жената е празникът, които наистина всички дами празнуват. Планета Пайнер клуб Пловдив с огромно удоволствие организира звездно събитие, с което по подобаващ начин да бъде отбелязан 8 март.

Уютна обстановка, специална украса, приветливо отношение и култово парти бяха акцентите на вечерта. По традиция Планета Пайнер клуб Пловдив кани най-любимите на дамите поп фолк изпълнители на  8 март. Традицията не бе нарушена и сега. Така Константин беше в епицентъра на празника в Емблемата на нощния живот. 

Константин, знаете, няма равен. Той има страхотни песни, той е несравним шоумен. За начало на вечерта той поздрави специално дамите, пожела им да бъдат все така красиви и щастливи. Константин в момента е част от предаването "Като две капки вода" и се представя наистина много добре. Това беше причината на сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив, пред многобройната публика, да изпълни песните, с които до сега се изяви в предаването. "Спасение" на БТР и "Миллион Алых Роз" на Алла Пугачова изпълни той на живо, а уникалната публика в Емблемата на нощния живот пя в един глас с него и дори го заглуши на моменти.

Да, на 8 март в Планета Пайнер клуб Пловдив беше наистина звездно и много, ама много приятно.
Остави коментар: