Красив 8 март в Planet club Plovdiv с топ професионалистите от АRT fashion house

09.03.2018
Международният ден на жената се превърна в истински триумф на красотата в Planet club Plovdiv. По стара и дълбока традиция заведението обърна специално внимание и се погрижи на 8 март дамите да изглеждат по възможно най-добрия начин. Това беше и причината още в 18:00 часа Planet club Plovdiv да посрещне много дами, да ги поглези с уникален Welcome drink, след което...ами беше време за разкрасителни процедури.

Тази година професионалистите от ART fashion house (Квартал "Съдийски", ул. Царево 15) се погрижиха дамите в Planet club Plovdiv да сияят от щастие и красота. ТОП фризьорите Таня и Андрина, Nail Artist - Яни Петрова, майсторките на грима Полина Владимирова и Мария Кодинова дариха наслада и с огромно удоволствие накараха дамите да се почувстват специални.

Много дами в Planet club Plovdiv се довериха на професионалистите от ART fashion house. А домакинът Planet club Plovdiv се постара изненадите да не свършат до тук. С подкрепата на свои партньори всички дами получиха истински диаманти за маникюр, които им бяха поставени на място на събитието от Яни Петрова (ART fashion house). 

Продукти за коса с арганово масло и още куп подаръци получиха дамите в Planet club Plovdiv, след което празникът преминa в забавно БГ парти, където персоналът влeзe в различни роли - Червената шапчица, булката беглец, коминочистач. Най-добрите български певици звучаха от колоните и всички ще се забавляваха до сутринта.
Остави коментар: