Кой каза, че черното не е на мода. F.O. беше на сцената на клуб W Winter

07.03.2018
Той е най-бързата уста в България и има уникалната възможност изключително често да демонстрира уменията си пред многобройна публика. F.O. е момчето, което обича да говори с рими и във вторник вечер беше на сцената на клуб W Winter.

Мишо, както му казват приятелите, беше повече от себе си сред меломаните в клуба. Той зарадва публиката като изпълни своя супер хитов репертоар, в който влизат парчетата любими на публиката. Всъщност, почитателите очакват албум от F.O. и се надяват неговата поява да бъде съвсем скоро. 

Партито с F.O. беше само началото на седмицата в клуб W Winter. В сряда ви очаква Discoteque party.

Голямата новина е, че на връх 8 март в клуб W Winter ще бъде не кой да е, а самата Мария Илиева. Кралицата на поп музиката в България, която съвсем скоро стана майка, определено е един от най-подходящите избори за гост на събитието. На празника тя ще изпълни за първи път на живо в Пловдив своята нова песен #Всичко. Заповядайте на звездния празник!

Звездата на световната DJ клубна сцена - Pascal Junior ще бъде на своето място в България, а имено зад пулта в клуб W Winter в петъчната вечер. Support By: DJ Seven. Ballets: W LADIES / Старт 22:00.
Остави коментар: