В деня на любовта и виното Анелия направи празника незабравим в SPIRIT club

15.02.2018
Свети Валентин е денят, който наистина много хора очакваха с вълнение и празнуваха. Тази година датата се падна в сряда вечер, точно когато SPIRIT club организира уникални лайф вечери с любимите поп фолк изпълнители. 

Много празнуващи отбелязаха събитието в SPIRIT club и празнуваха и Свети Валентин, и Трифон Зарезан. А Анелия се постара събитието да бъде наистина звездно и незабравимо.

А Анелия ще зарадва феновете си с нов албум, който ще се появи на бял свят през март. В него са събрани най-добрите парчета на изпълнителката от последните години, сред които и хитът на 2017-а “Дай ми още”.  Именно така ще се казва и албумът. Заслужено песента се очерта като безспорен лидер. До момента “Дай ми още” има 21,353,257 гледания в най-популярния музикален портал youtube. Освен това през изминалата година тя е на чело на всички музикални класации и категорично може да се определи като най-успешната песен в бранша. 

В новия проект на Анелия ще бъде включена и турската версия на хита, както и парчетата “Гот ми е”, “С тебе ми е най”, “Мило мое” и др. Разбира се, ще има и изненади. Анелия вече е записала и заснела новата си песен, която се очаква да излезе съвсем скоро. 

Специално за обложката на предстоящия си албум пък певицата е подготвила нова сесия. Кадрите са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща. 
Остави коментар: