УХТ парти с Гергана, Св.Валенти, Коцето, Борис Дали и Гъмзата в Планета Пайнер клуб

12.02.2018
null
В седмицата на любовта Планета Пайнер клуб Пловдив подготвя супер парти нощи. 

Стартът е в понеделник със Студентско парти.

Във вторник Гергана ще пее на Студентското парти на УХТ, на което ще има супер промоции, свободен вход за студенти и дами и любимите ви песни до зори.

Денят на любовта и виното - 14 февруари ще бъде отбелязан подобаващо в Планета Пайнер клуб Пловдив. Красивите дами от ballet Fame са подготвили специално денс шоу, с което по специален начин ще бъде отпразнуван един от най-обичаните дни в годината. 

Модерното Ретро парти в Емблемата на нощния живот е в четвъртък, тази седмица със специалното участие на Константин. Певецът знае как да направи нощта незабравима, а и познава добре пловдивската публика. Зад пулта на партито ще са DJ Сашо и DJ Митко, а на сцената с Константин ще танцуват Flying ladies by Planeta. Очакват Ви яки промоции и свободен вход за студенти и дами. 

Най-усмихнатият певец Борис Дали ще ви очаква в Планета Пайнер клуб Пловдив в петък вечер. Той винаги пее със сърцето си, винаги прави прекрасно парти и е заобиколен от истински почитатели. Заповядайте на лайфа му!

Night of sin в събота ще гърми яко до зори, а в неделя най-известният тромпетист в България - Гъмзата ще бъде на живо в Планета Пайнер клуб Пловдив. На традиционното за заведението лайф парти тази седмица ще звучи Музиката на Слави Трифонов и "Ку-ку Бенд", ще има STAFF party с -50% от сметката, промоции и свободен вход за всички.
Остави коментар: