Bar 10Der с нова мисия - представя световната бар култура на пловдивските клиенти

11.02.2018
Bar 10Der в Град Пловдив, който се намира на ул. Младежка 23, от самото си създаване даде сериозната заявка да бъде различното, уникалното, приятелското място за приятни моменти под тепетата. В заведението можете да пиете кафе през деня, да хапнете вкусно по всяко време и да си прекарате супер с чаша (или две) от любимото питие вечер. С тази си концепция и със страхотното отношение на персонала към своите клиенти, Bar 10Der спечели много истински последователи. 

Към този момент Bar 10Der си поставя нова цел, която сме сигурни, че ще постигне успех. Персоналът на заведението, и в частност барманите, ще запознават клиентите с бар културата по света, която се развива, а в България е все още на много по-ниско ниво. Целта на Bar 10Der е повличането на крак и всички заведения да вървят към прогреса като покажат на своите клиенти новата страна на професията. 

Като начало на осъществяване на мисията Bar 10Der постави миналата нощ на събитието, което организира в събота вечер "Coctail Masterclass party". В него главни действащи лица бяха барманите Виктор Мавров от Bar 10Der и гост-барманът Георги Арабаджиев. Събитието предизвика голям интерс и заведението посрещна много гости, които с удоволствие се насладиха на бар изкуството.

Bar 10Der представи шест нови коктейла, сътворени изцяло за гостите на заведението. 

"Old fashion"е първият презентиран коктейл. Той съдържа...Внимание - овкусен бърбан с тютюн, портокалови кори, сироп от манов мед, блиндиран с лайка и борови връчета. Как ви звучи?!

"Дамски пърч" е коктейлът, който е лека интерпретация на класическия "Космополитан", но съдържа фреш нар, сироп, водка, овкусена с лимонови кори, фреш лайм и тайна горчивинка.

"Бабами" (ударението е на първата сричка) предлага комбинация от домашен сироп от салвия, джин, тайна горчивинка и фреш грейпфрут.

"Джинджи" е следващата уникална комбинация от селъри, целина, подобрен с хвойна, домашно сладко от дюли, джинджифил и лимонови кори. Коктейлът се презентира с венец от хималайска сол и фреш от лимон и грейпфрут.

"Рейчъл'с" е коктейлът, който е вдъхновен от домашното българско сладко "Рачел", в коктейла той е блиндиран и към него са добавени прясно индрише, фреш лайм, белтък, индийско орехче и водка.

"Мартинес" е първият регистриран коктейл и съдържа сладък вермут, джин и ликьор мараскино.

За тези, които все пак предпочитат изстудено питие, в Bar 10Der то ще ви бъде сервирано върху изстуден истински речен камък от планината. Това е техниката "On the rock's, която се е използвала преди във времето, когато е нямало лед.

От днес всички нови попълнения ще са част от менюто на Bar 10Der и с удоволствие можете да им се насладите когато пожелаете. 
Остави коментар: