Планета Пайнер клуб Пловдив със супер парти в петък вечер. Гостува новата певица Лорена

10.02.2018
Емблемата на нощния живот Планета Пайнер клуб Пловдив и тази седмица се представи уникално като домакин и организатор на супер яки парти нощи. Във вторник вечер пя хитмейкърът Джордан, в четвъртък гостува дивият Илиян, а в петък вечер беше времето за парти с Лорена.

Всъщност, новата поп фолк певица, която вече е с доказани успехи, Лорена, се постара и с видимо голямо удоволствие пя за публиката в Планета Пайнр клуб Пловдив. Изпълнителката, която направи през 2017- та година хита "Ако можеш", пя своите авторски парчета, както и куп хитове на своите любими колежки. Сред тях е и Галена, разбира се, с която са приятелки от години. Всъщност, Галена запознава Лорена със сегашния й продуцент Оцко и първа повярва в успеха й.

Публиката в Планета Пайнер клуб Пловдив също показа супер положително отношение към Лорена. Много смятат, че изпълнителката на "Жена за лудницата" има наистина голям потенциал и в същото време супер шанс да стане сред най-обичаните изпълнителки в поп фолка.

А Планета Пайнер клуб Пловдив вече е доказал какво може и ви кани на поредните си яки парти нощи - в събота с любимите ви хитове и в неделя с гост Юнона.
Остави коментар: