Ексклузивно в клуб Pasha - Pavell&Venci Venc' с Маги на живо

08.02.2018
Не за първи път клуб Pasha в Пловдив е избраното място, в което се случват наистина уникални за музикалната сцена събития. Всички, наистина всички музиканти, които гостуват в заведението го обожават и имат лично чувство и отношение към него и към публиката.

В сряда вечер Pavell & Venci Venc' бяха звездите на вечерта, а в клуба ги очакваха много почитатели. Момчетата, които идват от бъдещето, както казват те сами за себе си, избраха клуб Pasha, за да направят нещо наистина ексклузивно. Ето какво се случи:

Както знаете, в началото на месец януари Pavell & Venci Venc' направиха истински БУМ със своята най-нова песен "Кифли, Батки, Кеш", която е съвместен проект с интернет сензацията Маги. Тя е треньор по бокс. А всъщност, знаехте ли, че е братовчедка на Venci Cenc'?!

Това, което се случи за първи път на живо и то в клуб Pasha беше първото лайф изпълнение на "Кифли, Батки, Кеш" от Pavell & Venci Venc' и Маги. Тя се пови изненадващо за всички на сцената и тримата заедно вилняха докато изпълняваха песента. Така парти нощта в клуб Pasha беше наистина уникална.

Заповядайте в заведението и в четвъртък вечер на лайфа на Jay & Керанов. А в петък и събота ви очакват любимите ви хитове, подбрани от DJ Emich.
Остави коментар: