Коктейл от златните си песни и новите хитове направи Тони Стораро в SPIRIT club

08.02.2018
В сряда вечер големият изпълнител Тони Стораро бе в супер настроение и още от началото на лайфа си зарази с усмивките си всички в SPIRIT clubв Пловдив. 
Купонът започна, хитовете заваляха един след друг, танците избухнаха, а публиката пя в един глас със Стораро любимите поп фолк песни. Както винаги звездата пя абсолютно на живо и поздрави лично празнуващите в SPIRIT club. Развълнуван от срещата си с пловдивските фенове, в тон с хита си, той сподели- „Живея само за вас, приятели мои!“, след което купонджиите в заведението избухнаха в аплодисменти, с които показаха обичта си към певеца.

През месец декември той направо взриви родния ефир и интернет с няколко нови песни. Всички те се превръщат в любими на почитателите. Част от репертоара му вече са песните "Коктейл", която издаде в средата на последния месец на миналата година, а в песента има участие и певицата Анелия. Два дни преди Коледа Тони Стораро пусна песента "Между нас", а най-голямата и приятна изненада от него дойде точно преди настъпването на 2018- а. Тони Стораро представи дуета с другия Титан на поп фолка - Сашо Роман. Песента се казва "Да съм с нея" и е балада, разбира се.

Новите и страхотни песни, плюс добре познатите златни парчета на Стораро чуха гостите в SPIRIT club миналата нощ. Заповядайте в заведението и в петък на участието на Гали и в неделя с Теди Александрова.
Остави коментар: