Без да пие и Кокаина - новият БУМ от СкандаУ на сцената на клуб W Winter

07.02.2018
Знаете, те са група СкандаУ и определено са сензация в новата музикална вълна. Тото и Лъчо направиха нещо жестоко яко, което спечели сърцата на хиляди фенове, които ще са им верни до гроб. 

СкандаУ отново бяха на пловдивска земя като направиха як лайф в клуб W Winter, който е инициатор и домакин на срещите на момчетата и публиката всеки месец. В заведението, разбира се, ги очакваха изключително много почитатели, повечето от които бяха с тениски на СкандаУ. След офицалното "Добър вечер" партито в заведението беше яко, диво, любимо, истинско.

А Тото и Лъчо имат и с какво да се похвалят и този път. Двете им нови песни "Кокаина" и "Без да пие" буквално счупиха рекордите и са новите любими песни на феновете им.

Не бива да пропуснем и факта, че и тази година „СкандаУ“ ще се борят за отличието „Група на годината“ от 359 Hip-Hop Awards. След като грабнаха приза през 2017 г., те определиха постижението си като победа на дълго бягане, в което единствената конкуренция е дядо. „Бяхме номинираме с групи, които в момента не са толкова актуални и победата беше лесна. Ще е глупаво да се направим на много възхитени, по-добре да бъдем реалисти“, коментираха тогава те. По време на предстоящите 359 Hip-Hop Awards Лъчо и Тото ще се борят още и за статуетка в категорията „Песен на годината“ с тяхната „Мафия“.
Остави коментар: