Новият хит с Деси Слава и още супер песни от Джордан в Планета Пайнер клуб

07.02.2018
Джордан е певецът, който безспорно, след като стана част от семейството на "Пайнер мюзик", може да се похвали с много успешна кариера. Към днешна дата почитателите му са много и всички те го подкрепят и поздравяват за успеха.

Доказателство за всичко това са постоянните му срещи с почитателите из цялата страна. Във вторник вечер Джордан гостува на Емблемата на нощния живот Планета Пайнер клуб Пловдив. Там го очакваха яки меломани, готови за лайфа му. Джордан пя с любов от последния хит - песента с Деси Слава "Дали ще те оставя", до песните от началото на кариерата си. 

 "Дали ще те оставя" е вторият дует на Джордан и Деси Слава. За разлика от първата им песен "Ангелите плачат", втората е по-динамична, по-комерсилана, идеална за супер парти. Такова стана в Планета Пайнер клуб Пловдив във вторник вечер като купонът продължи до ранните часове на следващия ден.

Следващите партита тази седмица в Емблемата на нощния живот са: Илиян в четвъртък, Лорена в петък, Night of sin в събота и Юнона в неделя.
Остави коментар: