Коктейл от хитове и супер парти емоции от Тони Стораро в Megami Club Plovdiv

12.01.2018
Той продължава да е и винаги ще бъде "Човекът-глас". Тони Стораро е истинска поп фолк звезда, чиято слава вече се простира и извън границите на България. Причината за този негов успех е талантът му и умението да прави хубава музика. 

Изключително приятно беше за публиката в Megami Club Plovdiv да слуша на живо Тони Стораро. Това се случи в четвъртък вечер. Само два дни преди уикенда партито беше изключително силно и хитово като домакините и звездата на сцената се погрижиха вечерта да бъде пeрфектна. Стораро- баща, който тази година ще стане и дядо, очаквайки с огромно вълнение детето на сина си Фики, даде много от себе си на купона в Megami Club Plovdiv. 

През месец декември той направо взриви родния ефир и интернет с няколко нови песни. 
Всички те се превръщат в любими на почитателите. Част от репертоара му вече са песните "Коктейл", която издаде в средата на последния месец на миналата година, а в песента има участие и певицата Анелия. Два дни преди Коледа Тони Стораро пусна песента "Между нас", а най-голямата и приятна изненада от него дойде точно преди настъпването на 2018- а. Тони Стораро представи дуета с другия Титан на поп фолка - Сашо Роман. Песента се казва "Да съм с нея" и е балада, разбира се.

Всички тези нови и страхотни песни, плюс добре познатите златни парчета на Стораро чуха гостите в Megami Club Plovdiv миналата нощ. А супер купоните в заведението продължават и тази вечер с лайф на Азис. В събота ще можете да се насладите на тематичното Midnight Fantasy / DJ party.
Остави коментар: