Куклата на поп фолка Камелия откри седмицата в Megami Club Plovdiv

11.01.2018
Megami Club Plovdiv започна ударно годината, като още от първата седмица на януари организира супер парти нощи. Тази седмица купоните стартираха с лайф на Камелия. Тя беше гост в сряда вечер в заведението и отново показа как се прави шоу на живо.

Камелия се появи на сцената на клуба след полунощ, а до тогава публиката наблюдава с интерес денс сензациите на Megami Club Plovdiv, които впечатляват със сценични костюми и уникални умения. Камелия разтърси парти нощта в Megami Club Plovdiv с абсолютно всички песни от своя репертоар. Знаете - повечето й хитове са златни и с тях Камелия жъне успехи вече много години. В Богинята на нощния живот Камелия изпълни, разбира се, и последния си хит "Куклите", с който изненада приятно почитателите си в началото на месец декември.

И този сезон Камелия ще бъде на малкия екран отново в ролята на ментор в "Гласът на България", така че почитателите й ще могат да й се радват още по-често.

А вие се насладете и на останалите партита в Megami Club Plovdiv тази седмица. В четвъртък вечер ще гостува Тони Стораро, в петък е нощта на Краля Азис. В събота Богинята на нощния живот ви кани на тематичното си Midnight Fantasy / DJ party.
Остави коментар: