На Йордановден в Планета Пайнер клуб Пловдив пя звездната Емануела

07.01.2018
Казват, че както ти тръгне годината, така ще ти вървия до самия й край. Е, за Емблемата на нощния живот Планета Пайнер клуб Пловдив, 2018- а стартира шумно, весело и с много посетители и така ще бъде и през останалите дни.

На хубавите празници и през месец януари заведението организира специални парти нощи с любимите изпълнители. Така в събота вечер - на Йордановден, в клуба пя Емануела. Звездата, която има много почитатели, прие с удоволствие поканата на Планета Пайнер клуб Пловдив. Да припомним, че имено в клуба Емануела получи статуетката за "Певица на годината на верига заведения Планета Пайнер клуб" през 2017- та. Мястото е наистина специално за нея и всяко нейно участие там е страхотно.

За всички именици и весели компании Емануела изпълни хитовете си, начело с последния си такъв "Още те обичам". Супер многобройната публика в Емблемата на нощния живот аплодира бурно звездата и определено се чувстваше прекрасно на партито. 

Заповядайте в Планета Пайнер клуб Пловдив и тази вечер. На Ивановден в заведението ще гостуват Наско Ментата и Милко Калайджиев. Вход свободен!
Остави коментар: