Алисия не като за последно, както пее, а като за начало на годината в Megami Club Plovdiv

05.01.2018

Megami Club Plovdiv посреща подобаващо Новата година. Богинята на нощния живот вярва в поверието, че както ти тръгне годината, така ще бъде и така ще завърши. В заведението очевидно ще бъде звездно, ще бъде пълно с почитатели, ще бъде страхотно и през следващите 360 дни.

На 3- ти януари в Megami Club Plovdiv гостуваха най-известният тромпетист в България – Гъмзата с музикантите от „Гъмзата Брас шоу“ и балет „Магаданс“. Точно на следващата вечер феновете посрещнаха в заведението една от най-ярките звезди на модерния поп фолк – Алисия. Тя пя на престижната сцена на Megami Club Plovdiv сред денс сензациите в заведенито, сред внушителни светлинни и мултимедийни ефекти и най-вече – сред хора, които обожават нея и песните й.

Изпълнителката на „За последно“ (втората дуетна песен на Алисия и Илиян) и тази вечер изглеждаше прекрасно. Не веднъж сме казвали, че тя е модна икона и умее да бъде супер секси, но не да натрапва, тя има собствен стил, който я отличава и я прави завършен пример за подражание.

След супер нощта с Алисия, в петък вечер Megami Club Plovdiv посреща Фики. А в събота ще се случи тематичното Crystal Garden party.

Остави коментар: