Първият Коледен handmade базар в Mall Markovo Tepe е от 15 до 17 декември

07.12.2017
null
От 15 до 17 декември Mall Markovo Tepe ще е домакин на първия по рода си Коледен Handmade базар, в който 17 селектирани участници ще представят своите изящни уникални творения. От 10:00 до 21:00 часа в продължение на три дни, непосредствено преди Коледа, пловдивчани и гостите на града, ще имат възможността на едно място да намерят изобилие от оригинални ръчно изработени предложения за подаръци - празнична украса, свещи, бижута, кожени изделия и текстил.

За улеснение на посетителите базарът ще е разделен на три тематични зони. Две от тях ще са за изложители, а в третата ще има прекрасни детски работилнички. Зоните за изложителите ще са разположени до магазин "Carducci" и "Orange center", а детските работилнички ще бъдат позиционирани до магазин "Бъни". Фондация "Искам бебе" също ще бъде част от събитието като всеки ще може да посети благотворителния щанд, да закупи подарък и така да се включи в каузата на фондацията.

Всеки, който закупи подарък от някои от щандовете на Коледния handmade базар, ще има страхотната възможност да участва в томбола с много награди.

Първият Коледен Handmade базар се организира от Mall Markova Tempe и Ателие "Сръчни ръчички". За повече информация, вижте тук.

Заповядайте!
Остави коментар: