Софи Маринова посрещна рождения си ден звездно в клуб Secrets

05.12.2017

Лайв партито на перлата в короната на поп фолка се случи само 5 дни преди концерта й в Арена Армеец "20 години Софи Маринова на сцената"

Софи Маринова е певицата, която е емблема на поп фолк музиката в България. Нейните песни се пеят от феновете вече 20 години. Това е и поводът на 9 декември в зала "Арена Армеец" Софи да направи наистина грандиозен концерт "20 години Софи Маринова на сцената". Славеят, както я наричат и приятелите й, и почитателите й, е наистина уникална и като човек. Нейната доброта и наивност са пословични и това е нейният опасен чар.

На 5 декември Софи Маринова има рожден ден. В първите часове на празника си тя беше специален гост на най-любимото под тепетата Ретро парти в клуб Secrets. Домакините и публиката, разбира се, не пропуснаха празника на звездата и й поднесоха празнична торта и я обсипаха с куп пожелания, целувки и празнични цветя. Софи беше изключително щастлива, благодари от цялото си сърце и самата тя се отбалгодари като пя най-големите си хитове.

Нооо, това не беше всичко. На финала на партито в клуб Secrets Софи даде микрофона не на кой да е, а на своя син Лоренцо, който също поздрави публиката с песен.
Остави коментар: