Яница, Никулден, Емануела, Кали на 8- ми, Анелия и Джулия в Планета Пайнер клуб

04.12.2017
null
Леле, каква седмица предстои в Планета Пайнер клуб Пловдив. Без да губим време започваме.

В понеделник е Скандалното парти с DJ Цеци Лудата глава. На партито ще има ШОК промоции и свободен вход за студенти и дами.

Заповядайте във вторник на лайв партито с Яница. Хитмейкърката ще ви очаква заедно DJ Сашо, DJ Митко и Flying ladies by Planeta. На събитието ще има и ШОК промоции.

Планета Пайнер клуб Пловдив подготвя страхотен подарък за всеки именик, който ще празнува в клуба на Никулден. Подаръкът е -50% от сметката. Това не е шега, а самата истина. Заповядайте!

Страхотната Емануела ще бъде в Планета Пайнер клуб Пловдив в четвъртък вечер. Звездата на модерния поп фолк ще ви очаква и обещава супер парти със супер хитовете й. Входът ще е свободен за студенти и дами.

На Студентския празник в Планета Пайнер клуб Пловдив ще пее Кали. Една от най-добрите и любими певици ще направи тазгодишния 8- ми декември незабравим. 

Звездата, която закри концерта "16 години телевизия Планета" - Анелия ще бъде в Планета Пайнер клуб Пловдив в събота. А новата звезда Джулия ще пее в Планета Пайнер клуб Пловдив в неделя.
Остави коментар: