Планета Пайнер клуб Пловдив посрещна певицата, която е винаги на върха - Алисия

02.12.2017
На черното не може да се каже бяло. Да, на хубавото, не може да се каже, че е лошо. За Алисия не може да се каже друго освен, че е супер звезда, която феновете обожават, тя тях също. 

В петък вечер Алисия беше сред своите фенове в Пловдив, а домакин и инициатор на парти срещата беше Планета Пайнер клуб. В Емблемата на нощния живот Алисия направи прекрасен лайв с най-големите си хитове, т.е. абсолютно всяка своя песен. Определено гостуването на Алисия беше толкова хубаво, точно като за последно. За щастие, на звездата й предстоят още много, безброй срещи с публиката в Планета Пайнер клуб Пловдив. 

Лайв партито с Алисия в клуба се случи само няколко дни след концерта "16 години телевизия Планета", на който певицата също се представи. Тя беше на сцената с Илиян, с когото изпълниха последния си общ супер хит "За последно". 

На сцената на Планета Пайнер клуб Пловдив Алисия беше впечатляваща и с визията си. Перфектният външен вид е нейната запазена марка, която е вдъхновение и пример за подражание на нейните почитателки, а и не само.
Остави коментар: