Няма по-оригинална, няма по-щура, няма друга Галена. Вижте я в SPIRIT club

02.12.2017
Звездите на модерния поп фолк са наистина много и всяка една от тях заслужава признание, уважение, има своите многобройни фенове. Сред най-ярките звезди е Галена. За нея могат да се кажат много неща, но това, което я отличава е, че винаги е тотално различна от всички. Песните й са различни, визията й е различна, държанието й на сцената е различно. Точно заради това почитателите я обожават. Обожават качеството й винаги да провокира и публиката, и себе си, винаги да изненадва приятно и не на последно място - винаги да е на върха.

След като направи наистина впечатляващо представяне на концерта "16 години телевизия Планета" като се появи на сцената в огромна опаковка на кукла барби, на която пишеше "Galena", положителните реакции към представянето й не спират и до днес. В петък вечер Галена се срещна с феновете в SPIRIT club под тепетата и на партито много почитатели продължиха да я поздравяват за блестящото представяне на сцената в зала "Колодрума". 

В SPIRIT club изпълнителката на #TheBo$$ беше прекрасна, беше себе си, беше в топ форма и се раздаде за меломаните по онзи неин специален начин - див, в същото време мил и личен. Заедно с публиката в SPIRIT club Галена пя хитовете си, а почитателите са чули вече някъде, че Галена подготвя нова песен. Вълнението е голямо!
Остави коментар: